Seda Sayan ve Çağlar Ökten evleniyor mu?

Bir süredir müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşamakta olan Seda Sayan'ın evleneceği iddia edilmişti. Son olarak sürpriz şekilde Çağlar Ökten, Seda Sayan'a canlı yayında evlilik teklifinde bulundu. Peki Seda Sayan ve kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten evleniyor mu?

Son Güncelleme:

59 yaşında olan Seda Sayan beraber sahne aldığı ve kendisinden de 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile aşk yaşadığı yönündeki dedikoduları onayladı. Sayan'ın yeniden evlenip evlenmeyeceği merak ediliyor. Peki, Seda Sayan ve Çağlar Ökten evleniyor mu?

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN EVLENİYOR MU?

Sunuculuğunu yapmış olduğu 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında samimi açıklamalarda bulunan Sayan, evlilik teklifinin nasıl geldiğini de açıkladı. 7. defa nikah masasına oturmaya hazırlanmakta olan Sayan, 'Evet, Çağlar Ökten’den 14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. İnşallah sonsuza dek evet! Bu aşka siz de şahitsiniz.' ifadelerini kullandı.

İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç'la yapmış olan Seda Sayan, son eşi Onur Şan'dan 2010 yılında boşanmıştı. Şarkıcı Seda Sayan, birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den 14 Şubat tarihinde evlilik teklifi almıştı. Uzun süre sessiz kalan Sayan programında sessizliğini bozdu.

Sonraki Haber