Seda Sayan, Aleyna Tilki'ye göz koydu: Seni oğluma beğendim, olur mu bir şeyler?

Demet Akalın ve Okan Kurt, geçtiğimiz akşam tanışmalarının 8'inci yıl dönümlerini kutladı. Ünlü çiftin partisine Seda Sayan'dan Aleyna Tilki'ye kadar birbirinden ünlü isimler katıldı.

Son Güncelleme:

Demet Akalın ve Okan Kurt, tanışmalarının 8'inci yılını yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutladı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamanın en dikkat çeken anı ise Seda Sayan'ın Aleyna Tilki'ye yaptığı ilginç teklif oldu.

"SERMİYAN İLE ARAMIZDA BİR ŞEY OLAMAZ!"

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ile adı aşk dedikodularına karışan Seda Sayan, "Demet ve Okan'ın böyle bir gece yapması benim çok hoşuma gitti. Göremediğim arkadaşlarımı bu gece sayelerinde gördüm" şeklinde konuştu. Adı oyuncu Sermiyan Midyat'a alınan Sayan, aşk dedikoduları için "Sermiyan ile çok uzun zamandır tanışıyoruz. Zamanında programlarıma konuk olarak aldım. Nasıl hatırlamazsınız arkadaşlar? Sermiyan benim arkadaşım aramızda bir şey olamaz" dedi.

Demet Akalın ve Okan Kurt'un partisinde genç şarkıcı Aleyna Tilki ile karşılıklı göbek atan Seda Sayan, Tilki'ye ilginç bir teklifte bulundu. Sayan, "Seni oğluma beğendim, çok güzelsin. Acaba bizim Oğulcan'la olur mu bir şeyler? Eskiden kızları düğünlerde beğenirlerdi" deyince herkes şaşkına uğradı. 

Sayan, genç şarkıcıya kayınvalide gözüyle baktığını da itiraf etti. 

İŞTE, DEMET AKALIN VE OKAN KURT'UN PARTİSİNDEN KARELER...











Sonraki Haber