Seda Bakan, 'Mucize Doktor'a dahil oldu mu? Oyuncudan açıklama geldi

Anne olduktan sonra ekranlardan uzak kalan Seda Bakan, Mucize Doktor dizisinin ekibine dahil olacağı haberleriyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili konuşulanlara açıklık getirdi.

Son Güncelleme:

Mucize Doktor dizisinin yeni sezonunda yer alacağı iddia edilen Seda Bakan bu iddiaları yalanladı. Seda Bakan görüşmelere devam ettiğini ancak henüz net bir karar vermediğini söyledi.

Hadise ile Kaan Yıldırım aşkının mimarı olarak bilinen ve çiftin tanışmasını sağladığı iddia edilen Seda Bakan, ikilinin özel hayatına dair sorulara da yanıt verdi. Oyuncu, çifte çağrıda bulundu.

İkiliyi kendisinin tanıştırdığı konusunda yorum yapmak istemeyen Seda Bakan, Hadise ve Kaan Yıldırım’ın evlilik yolundaki adımları hakkında konuştu.

“EVLİLİKTE KERAMET VAR”

“İnsanlar bir şekilde yuva kurmak istiyorlarsa kursunlar, tavsiye ediyorum” diyen Bakan, “Ben evlendim, çocuğumu da kucağıma aldım. Evlilikte keramet var” diyerek ikiliye mesaj gönderdi.

FİT GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKTİ

2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan, aradan geçen 11 ayın ardından verdiği kilolarla da dikkatleri çekti. “Bakın ne kadar kilo verdim, farkında değilsiniz” ifadelerini kullanan oyuncu, “5 kilo verdim” diyerek fit halini göstermeyi unutmadı. Ünlü oyuncu, doğum yapacağı dönemde 23-24 kilo almıştı. (Magazin Burada)

Sonraki Haber