Seçkin Piriler'den Kıvılcım Ural'a dava şoku!

Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'in olaylı bir şekilde evlendiği şimdiki eşi Kıvılcım Ural hakkında şikayette bulunması üzerine, yeni eşin hakkında 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Son Güncelleme:

Kaan Tangöze'nin eski eşi ile yeni eşi arasında sular durulmuyor. Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural'ın kendisine mesaj atarak "Bana bak eski kaşar, anlayacağın dilden yazayım! Tepemin tasını attırdın. 7 yaşındaki çocuğu evden kovmak ne vicdansız k…e! Annelik bile yapacak kapasite yok mu sende pislik? O çocuğa annelik yap yoksa mumla ararsın o çocuğunu" hakarette bulunduğunu iddia etti. 

KIVILCIM URAL SUÇLAMALARI REDDETTİ

Savıcılığa ifade veren Kıvılcım Ural, aralarında düşmanlık olduğunu dile getirdi ve mesajları atıp atmadığını hatırlamadığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Savcı, hakaret suçunun uzlaşma kapsamına girdiği için tarafların uzlaşmasını istedi fakat iki ünlü isim uzlaşmaktan yana olmadı. 

TANGÖZE'DEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz Mayıs ayında Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze'den hem birbirlerine açtıkları karşılıklı davalar hem de Kıvılcım Ural'dan şikayette bulunması nedeniyle şiddet gördüğünü iddia etmişti.

Sonraki Haber