Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder anne oldu

Sadakatsiz dizisinin Doktor Derya'sı Özge Özder, geçtiğimiz gün anne oldu. Ünlü oyuncu, dünyaya gözlerini açan kız bebeklerine Luna adını verdi.

Son Güncelleme:

2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturan Özge Özder, ilk kez anne oldu.

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran ve hamileliği boyunca dizi çekimlerine devam eden ünlü oyuncu, kızı Luna'yı dünyaya getirmenin heyecanını yaşıyor.

Sosyal medya hesabından mutluluğunu takipçileriyle paylaşan Özder, "Tüm merak edenlere... Luna bebek ve biz çok iyiyiz.Çok şükür. Bu süreçte duaları ve iyi dilekleriyle bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür. Anne olmak isteyen herkes için bol dua ettim bugün" ifadelerini kullandı. 

42 yaşındaki Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ve kızı Luna'yla birlikte çektirdiği fotoğraf kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 

ÖZGE ÖZDER KİMDİR? 

Özge Özder 1 Nisan 1978 Ankara doğdu. 

Elif Özge Özder ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okudu; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanıştı.

1996 yılında konservatuar sınavlarına girerek Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu olarak Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü ise Yüksek puanla kazandı.

2000 yılında Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olan ve profesyonel oyunculuk hayatına BKM ile başlamış olan Özge Özder; 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde yer alıyor.

2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış olan Haziran Gecesi adlı dizide canlandırdığı Lale abla ile televizyonda da büyük bir başarı yakalayarak ismini duyurdu.

2005 yılından beri sahneye çıkmış olduğu Şehir Tiyatroları bünyesinde halen görev yapan “3 kız Kardeş” oyunundan Nataşa rolüyle göstermiş olduğu performans ile Bedia Muhavvit ödülüne layık görüldü. Aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine de aday olmuş olan Özge Özder Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne layık oldu.

Oyuncu FOX TV'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emel karakterini canlandırmıştır. Özge Özder 14 Haziran 2014 yılında final yapan dizide senaryo gereği ölmesi gerekirken izleyicilerin Emel'in ölmesini istemiyoruz demesi üzerine tekrar oyuna döndü.

Özge Özder, müzisyen sevgilisi Sinan Güleryüz ile 30 Temmuz 2018’de nikah masasına oturdu. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber