Rüya Demirbulut kimdir? Cem Yılmaz'la sevgili olduğu iddia edilen Rüya Demirbulut kaç yaşında?

Türk karikatürist, komedyen, stand-up sanatçısı Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut görüntülendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialar ardından Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşında, nereli, Cem Yılmaz'ın sevgilisi kim sorusuna yanıt aranıyor. İşte Rüya Demirbulut hakkında merak edilenler...

Son Güncelleme:

Rüya Demirbulut hayatı an itibari ile birlikte magazin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülenen Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz sosyal medyada birbirini takip ediyor. Genç oyuncunun Erşan Kuneri filminde de rol aldığı bilinenler arasında. Peki, Rüya Demirbulut kimdir? Cem Yılmaz ile görüntülenen Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli?

RÜYA DEMİRBULUT KİMDİR?

Rüya Helin Demirbulut, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2019 senesinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek isimli dizide bulundu. Güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Rüya Demirbulut'un boyu 1.68 cm, kilosu ise 54'tür. 2015 senesinde Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne alan Demirbulut, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Rüya Helin Demirbulut, reklamlarda da boy gösterdi ve yüzme ile ilgileniyor.

CEM YILMAZ İLE RÜYA DEMİRBULUT SEVGİLİ Mİ?

Daha önce Defne Samyeli'den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Cem Yılmaz bu kez, son dizisi Erşan Kuneri'de rol verdiği 27 yaşındaki Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber