Rol arkadaşı Filistin'i desteklediği için Çığlık 7'den kovulmuştu! Jenna Ortega da ayrıldı

Filistin’e destek mesajı paylaşan oyuncu Melissa Barrera'nın Çığlık 7 filminin kadrosundan çıkarılmasının ardından oyuncu Jenna Ortega da seriden ayrıldığını duyurdu.

Son Güncelleme:

"Scream" (Çığlık) serisinin yıldızı, Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek mesajı yazmasının ardından Çığlık 7 filminin kadrosundan çıkarıldı. 33 yaşındaki oyuncunun Filistin'i destekleyen Instagram mesajlarının ardından seriden çıkarıldığı duyuruldu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Barrera, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermiş ve Batı medyasını "tek taraflı" olmakla suçlamıştı.

Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, "En çok ihtiyacı olanlar için konuşmaya, barış ve güvenliği, insan hakları ve özgürlüğü savunmaya devam edeceğim" ifadesini kullandı.

JENNA ORTEGA TEPKİ GÖSTERDİ

Barrera'nın film kadrosundan çıkarılması tepkilere neden olurken, Hollywood yıldızı Jenna Ortega, rol arkadaşının Filistin paylaşımları nedeniyle kovulması üzerine, kendisinin de seride yer almayacağını açıklayarak kontratını sonlandırdı.

Ortega'nın 'Wednesday' dizisinin çekimiyle meşgul olacağı için kadroda yer almayacağı söylense de, bu kararında Barrera'nın kovulmasının etkili olduğu iddia edildi.

Öte yandan Ortega'nın, 40 milyon takipçili Instagram hesabının biyografi kısmına Gazze için yardım kampanyası bağış linki eklediği görüldü.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber