Rojin Haspolat kimdir? Ozan Tufan'ın evleneceği Rojin Haspolat kaç yaşında?

Ozan Tufan'ın evlenme teklif ettiği Rojin Haspolat'ı Diyarbakır Silvan'da Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yaptığı yardımla hatırlıyoruz. Peki Rojin Haspolat kimdir?

Son Güncelleme:

Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan, sevgilisi Rojin Haspolat ile evliliğe doğru ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Rojin Haspolat'a evlilik teklifi yapan Ozan Tufan, olumlu yanıt aldı. Peki Rojin Haspolat kimdir? Kamuoyunda çok görünen bir isim olmayan Rojin Haspolat kaç yaşında? Nereli?

ROJİN HASPOLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu yani 24 yaşında olan Rojin Haspolat, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat, Eğlence ve Medya Yönetimi bölümü mezunu. Kariyerine öğrencilik yıllarında Doğan Dergi Grubu'na bağlı ELLE Magazin dergisinde Moda Stilisti Yardımcısı olarak adım atan Rojin Haspolat, daha sonra stajına Harper's Bazaar dergisinde devam etti.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, internet sitesinde "Türkiye'nin demokratikleşmesi ve bireysel özgürlüklerin müzakere edilmediği bir yaşam idealine katkı sağlamak amacı ile kurulduğu" belirtilen Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği'nde 7 ay çalıştı. Rojin Haspolat en son Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararaısı Sanat Festivali Atta Festival'de 1.5 yıla yakın Direktör Yardımcılığı görevini yürüttü. 


Yardımseverliği ile dikkat çeken Rojin Haspolat, Diyarbakır Silvan'da Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulunda ve Van Bahçesaray Güneyyamac Şehit Uzman Çavuş Faik Balcı İlkokulu'nda ihtiyaç sahibi çocuklara Ozan Tufan ile birlikte yaptığı yardımlarla öne çıktı. 


     

Sonraki Haber