Rihanna'nın üstsüz pozları sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak şarkıcı, üstsüz bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Son Güncelleme:

Rihanna, kendi moda markası Savage X Fenty’e iç çamaşırı koleksiyonu için sosyal medyayı sallayan pozlar vermesiyle biliniyor. 91 milyonu aşan takipçi sayısıyla öne çıkan dünyaca ünlü şarkıcı bu kez üstsüz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

32 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı paylaşımına "Bu gece iç çamaşırı giymeyeceksin kızım" notunu ekledi. 

YATAK ODASINDA DANS ETTİ 

Savage X Fenty’e 14 Şubat için özel bir iç çamaşırı koleksiyonu hazırlayan Rihanna, geçtiğimiz günlerde siyah iç çamaşırlarıyla yatak odasında ateşli bir dansla tanıtım yaptı. Rihanna'nın seksi dansı sosyal medyada paylaşmasının ardından gündem olması uzun sürmedi.

Rihanna, siyah iç çamaşırının arka kısmındaki ip detaylarını göstermek için kalça dansı yaptı ve ipleri kendisi çözdü. 

O LİSTEYE İLK KEZ GİRDİ 

Müzik kariyerinden sonra moda dünyasına da giren Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine ilk kez girdi.

Rihanna, müzik ve kozmetikten elde ettiği gelirle Forbes'un maaş, sponsor gelirleri ve kar paylarını hesaba katarak hazırladığı listede 600 milyon dolarlık servetiyle 33. sırada yer aldı.

Rihanna, salgınla mücadele çalışmalarına 8 milyon dolardan fazla bağış yapan en hayırsever ünlülerden olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber