Ramo 29. Bölüm izle

Ramo dizisinin merakla beklenen 29. bölümü yayınlandı. 22 Ocak 2021 tarihli bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Ramo dizisinin 29. bölümünü izleyebileceğiniz link. 

Son Güncelleme:

Ramo dizisinin 29. bölümü Show TV kanalında yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayının bitmesinin ardından internete yüklendi. 

RAMO 29. BÖLÜMDE NE OLDU?

İstanbul'da işlerin giderek karıştığı heyecan dolu tanıtımda Ramo ile gizemli patronun karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekti.

RAMO 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ramo'nun 28.bölümünde Ramo, cehennemden sağsalim çıkıp Irak'taki görevini bitirerek evine döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Sibel, Ramo'nun öldüğünü düşündüğü için Cihangir'i öldürmeye gitmiştir. Ramo, Cihangir'in evinden Sibel'i kurtarmaya gittiğinde Cihangir, Ramo ile Sibel arasındaki ilişkiyi çoktan öğrenmiştir. İkisi de ölecektir.

Ramo, Sibel'i Cihangir'in elinden kurtarmayı başarır ama kimliği belirsiz kişiler tarafından Sibel ve Nehir'in kaçırılmasına da engel olamaz. Bu gizemli düşmanın elinden Sibel ve Nehir'in kaçırılmasına da engel olamaz. Bu gizemli düşmanın elinden Sibel ve Nehir'i sağ salim kurtarabilmek için Ramo ve Cihangir işbirliği yapmak zorunda kalır.

RAMO 29.BÖLÜM İZLE

Ramo dizisinin 29. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

Sonraki Haber