Rakipleri telaş sardı... Bomba gibi 4 yerli dizi geliyor

Bu sezon başlayan dizi fırtınası hız kesmiyor. Beklentileri karşılamayan bazı diziler reyting canavarına yenik düşüp ekrandan birden silinirken, yerlerini yenileri dolduruyor. İşte final yapan dizilerin yerini doldurmayı hedefleyen o diziler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

KASABA DOKTORU

TRT 1, 2022’ye iki yeni diziyle gireceğini duyurmuştu. Bunlardan biri Kasaba Doktoru oldu. TRT 1’in 2021 – 2022 sezonunda yayınlanacak olan ilk uyarlama dizisine Kasaba Doktoru’yla imza atması dikkat çekti. Kasaba Doktoru, Dr. Romantic isimli sevilen Güney Kore dizisinden uyarlanıyor.

Büyük bir hastanede trajik bir olay yaşadıktan sonra bir kasabada mesleğine devam eden bir doktorun hikayesini konu alan Kasaba Doktoru dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı yer alırken diğer oyuncular arasında Ozan Akbaba, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak gibi isimler bulunuyor.

ARC Yapım’ın TRT 1 için çektiği Kasaba Doktoru dizisinin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazarken, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.

DR. ROMANTIC

Dr. Romantic, 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı. 

 Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV