Pınar Çalışır Türkmen, Caner Çalışır'ın ölümüyle ilgili konuştu

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın ablası Pınar Çalışır Türkmen, Bilal Özcan'a konuşarak iddialara yanıt verdi. Caner Çalışır'ı gerçekten ailesi ret mi etti?

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde kalp krizinden hayatını kaybeden Caner Çalışır'ın ölümünün ardından şok iddialar ortaya atılmış ve ailesinin Caner'i istemediği, onu dışladığı öne sürülmüştü. Bilal Özcan'la telefonda görüşerek bu iddiaların hepsine yanıt verdi.

Pınar Çalışır Türkmen'i telefonla aradığını yazan Bilal Özcan, Caner Çalışır'ın ablasının tüm iddiaları reddettiğini belirtti. İşte Pınar Çalışır'ın ağzından o iddialardaki gerçeklik payı:

"Ailesinin Caner'i istemediği, onu dışladığımız iddialarının hepsi yalan, uydurma şeyler. İnsanlar çok acımasız. Caner benim bebeğimdi, o benim çocuğum gibiydi. Ben özel bir bankada yönetici olarak çalışıyorum, eşim de matematik öğretmeni. Son 1,5 yıldır kardeşim Caner'in menajerliğini yapıyordum, her işiyle ben ilgileniyordum. Girin bakın instagram sayfasında menajeri olarak benim adım soyadım ve telefonum var. Bizim görüşmediğimizi iddia ediyorlar. Her gün konuşuyorduk kardeşimle, her şeyini bana danışırdı. Ona bütün kulüp işlerini, diğer işlerini ben bağlardım.

Sonraki Haber