Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu tek celsede boşandı

Şarkıcı Petek Dinçöz, 8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu ile evliliğini tek celsede bitirdi. Dinçöz sosyal medyadan yaptığı açıklama, "Evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Şarkıcı Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu'nun 8 yıllık evlilikleri bitti. Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu iki aylık birlikteliğin ardandan  2014'te görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Kodaloğlu ile evlendikten sonra uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdüren Dinçöz, 2017 yılında oğlu İrfan Aslan'ı kucağına alarak anne olma sevincini yaşamıştı.

 Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Petek Dinçöz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" dedi.

"ÇOCUKLARI İÇİN ARKADAŞ İLİŞKİLERİ SÜRECEK"

Petek Dinçöz'ün avukatı yaptığı basın açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: "Müvekkilim Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 8 yıldır evli olup anlaşmalı olarak boşanma kararı almışlardır. Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve mahkemece boşanmalarına karar verilmiştir. Bundan sonrasında taraflar müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu için birbirlerine olan saygılarını ve arkadaşlıklarını kaybetmeden ilişkilerini sürdüreceklerini beyan etmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber