Paraşütsüz düşen dört dizi

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak beklenen reyting sonuçlarını alamayıp irtifa kaybeden dört dizi bulunuyor. Üstelik bu diziler gelecek günlerde önemli bir hamle yapmazlarsa daha da düşüş yaşayabilir hatta ekranlara veda edebilir... İşte, reyting listelerinde paraşütsüz düşen o diziler.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

MASUMLAR APARTMANI

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’yu bir araya getirmesiyle dikkat çekmiş, gerçek hayat hikayelerini ekranlara taşımasıyla da seyirciyi şaşırtmıştı.

Temizlik ve biriktirme takıntısı olan Gülben ve Safiye’nin, sınırda kişilik bozukluğu olan Han’ın, kendine fiziksel şiddet uygulayarak sorunlarından kaçan Neriman’ın hayat hikayesi seyirciyi çok etkiledi kuşkusuz…

Masumlar Apartmanı, baş karakterlerin psikolojik sorunlarının gözler önüne serildiği ilk sezonuyla reyting listelerinde zirveden inmedi. Ancak İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasıyla tüm dengeler değişti. Hikaye başka yollara savruldu. Psikolojik dram türündeki dizi, bu ayrılığın ardından senaryoda bir türlü dikiş tutturamadı. Hatta dizi, türünün dışına çıktığı yönünde eleştirildi.

Diziye katılan yeni oyuncuların beklenen ilgiyi görmemesi, senaryonun da eski tadını vermemesi nedeniyle Masumlar Apartmanı 2. sezonda irtifa kaybetti.

Sezon sonunda final iddiaları magazin kulislerinde konuşulurken yapımdan herhangi bir açıklama gelmedi.

Detaylar haberin devamında...

Türk televizyonlarında görülmemiş olay

Kaynak: Haber Global TV