Oyuncu ve şarkıcı Julianne Hough boşanma kararı aldı! Özgürlüğünü özlemiş…

Bundan üç yıl önce romantik bir düğünle göl kenarında evlenen oyuncu ve şarkıcı Julianne Hough ile Brooks Laich, aradan geçen zaman içinde yollarını ayırmaya karar verdi.

Son Güncelleme:

Oyuncu ve şarkıcı Julianne Hough ile Brooks Laich, üç yıl önce Idaho’da bir göl kenarında romantik bir törenle evlenmişti. Fakat çift boşanmaya karar verdi.

Çift, bundan beş ay önce yollarını ayırma kararı vermişti. Hough dava açmak için beklemeyi tercih etti.

EVLİLİKLERİNİ KURTARMAK İÇİN ÇABALADILAR

Davayı 32 yaşındaki Hough’un açtığı belirtildi. Çiftin evliliklerini kurtarmak için çaba harcadığı fakat Julianne Hough’un özgürlüğünü kazanmaktan mutlu olduğunu hissettiği için dava açtığı da ortaya atılan iddialar arasında.

AYRI KENTLERDE KARANTİNA

Julianne Hough ile eski bir buz hokeyi oyuncusu olan Brooks Laich, koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyal izolasyonu da ayrı ayrı geçirdi.

Bu süre içinde Hough, Los Angeles’ta Brooks Laich ise Idaho’da kaldı. Çift, mayıs ayında yaptıkları ortak açıklamada ayrılık kararını alıncaya kadar dikkatlice düşündüklerini ve ayrıldıktan sonra da dost kalacaklarını belirtti.

İKİSİ DE MEMNUN KALDI 

Çifte yakın bir kaynak sadece Julianni Hough’un değil Laich’in de koronavirüs karantinası sırasında ayrı ayrı geçirdikleri zamandan memnun kaldıklarını ve ayrılık zamanının geldiğine karar verdiklerini ileri sürdü.

31 yaşındaki Julianne Hough ile 36 yaşındaki Brooks Laich, 2017 yılında gösterişli bir göl kenarı düğünüyle evlenmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber