Oyuncu Ebru Özkan eşinin olay yaratan görüntüleri hakkında ilk kez konuştu!

Oyuncu Ebru Özkan'ın eşi Ertan Saban, geçtiğimiz günlerde sabaha karşı Cihangir'de bir kadınla baş başa sohbet ederken görüntülendi. Olay üzerine kameraların karşısına geçen evli çift, merak edilen soruları yanıtladı.

Son Güncelleme:

Oyuncu Ebru Özkan ile oyuncu eşi Ertan Saban ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etse de, geçtiğimiz günlerde Saban'ın sabaha karşı Cihangir'de sarışın bir kadınla samimi bir şekilde sohbet etmesi ikiliyi magazin gündemine taşıdı.  


Saban ve Özkan, olay üzerine açıklama yaptı. Saban, "Olaylardan eşinin haberi olduğunu söyledi, 'Eşim dışında herkes bacım, kardeşimdir" dedi.

"BENİM KOCAM ÇOK SICAK KANLI"

Özkan eşine güvendiğini belirterek, "Benim kocam çok sıcakkanlı. Biz sevdiklerimize sarılırız. Muhabbet eder, dertleşiriz. Muhtemelen sizler de öyle sinizdir. Biz öyle bir aileyiz, o gecenin de sonucu böyle görünmüş. Bizim evliliğimiz saygı, sevgi, aşk ve güven üzerine kurulu. Birbirimizin attığı her adımı biliriz. Nerede ne yapıyordur, ne ediyordur her şeyden haberimiz olur. Benim kocama güvenim tam ve sonsuza kadar da tam olacak. Ben bu olaylara üzülmedim çünkü üzülecek bir şey yok. Ne olduğunu anlamadık yani birbirimize baktık, 'Bir şey mi yapmamız gerekiyor?' diye düşündük. Bizim gündemimiz çok farklı çok iyiyiz" dedi.

"SAMİMİ BİR ADAMIM"

Eşinin açıklamalarından sonra konuşan Ertan Saban ise "Samimi bir adamım. Bu, insanlara sert gelmiş olabilir, ama bunu yapmaya devam edeceğim" diyerek dikkat çekti.

Sonraki Haber