Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kötü karakterlerinden biriydi... "Öyle anılmaktan rahatsız değilim"

Bir döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin kötü karakterlerinden Caroline'e hayat veren oyuncu Wilma Elles dizideki rolüyle hatırlanmaktan rahatsız olmadığını söyledi.

Son Güncelleme:

Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah gibi birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren bir döneme damga vuran efsane dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin kötü karakterlerinden biri olan Caroline'e hayat veren oyuncu Wilma Elles dizideki rolüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"CAROLİNE OLARAK ANILMAKTAN RAHATSIZ DEĞİLİM"

Türkiye'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle izleyicinin aklına kazınan Alman asıllı Türk oyuncu Wilma Elles, Mürekkep Haber'e yaptığı açıklamalarda “Şu anda sizi  pek çok insan Caroline olarak tanıyor. Bir rolün üzerinize yapışması sizi rahatsız eder mi?” sorusuna şu şekilde cevap verdi: 

“Yok, kesinlikle rahatsız etmez. Ben aslında bunu çok normal buluyorum. Mesela Beren Saat, Aşk-ı Memnu ile her zaman hatırlanır. Erkan Petekkaya bu kadar dizi çekmesine rağmen her zaman Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile tanınır. Öyle değil mi? Şimdi bu yurt dışında da öyle. Yani mesela bir oyuncu aslında her zaman en popüler prodüksiyon ile tanınır. Ama tabii ki ben de bir sürü dizi çektim, bir sürü film çektim ama öyle yani sorun değil. Ben o diziyi de çok sevdiğim için mutluyum bu şekilde.”

ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLDU

Milat adında bir oğlu ve Melodi adında bir kızı olan oyuncu geçtiğimiz günlerde üçüncü bebeğini kucağına aldı. Kız çocuğu olan Wilma Elles ve eşi Mehmet Şah Çelik bebeklerine Tiara Manolya ismini verdi.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber