Ölümden dönmüştü: Reha Muhtar'ın son hali sevenlerini üzdü

Geçtiğimiz aylarda evinde düşüp beyin kanaması geçiren, bir süre sonra da entübe edilen Reha Muhtar, eski sağlığına kavuşmaya başladı. Uzun süre yoğun bakımda tedavi gören ve birkaç gün önce taburcu olan ünlü haber spikeri, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Reha Muhtar'ın son hali, sevenlerini üzdü.

Son Güncelleme:

Türkiye'de 1990'lı yıllarda televizyon haberciliğine damgasını vuran isimler arasında yer alan Reha Muhtar'dan geçtiğimiz ağustos ayında üzücü bir haber geldi.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, oğlu Poyraz'la birlikte bir mekanda eğlendikten sonra kendi aracılığıyla gittiği evinde yalısının merdivenlerinden düşerek ağır yaralandı.

Oğlu Poyraz'ın haber vermesinin ardından beyin kanaması şüphesiyle komşuları tarafından hastaneye kaldırılan Muhtar'ın durumunun iyiye gittiğini söylenmişti.

Ancak doktorların kararı sonrasında yeniden entübe edilen Muhtar, geçtiğimiz günlerde taburcu edildi. Hastaneden çıkan Muhtar, son olarak Bebek'te objektiflere yansıdı. Ünlü habercinin hastane süreci nedeniyle bir hayli zayıfladığı ve yürümekte zorlandığı görüldü.

Sonraki Haber