Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın sırrı ortaya çıktı, yayın tarihi de açıklandı

Herkesin merakla beklediği 'Bu Cihana Sığmazam'dan beklenen haber geldi. Oktay Kaynarca'yı yeniden ekranlara taşıyan dizinin yayın tarihi açıklandı. Başrol oyuncuların Pelin Akil ise ATV'nin yeni dizisinin sırrını ilk kez açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayın tarihi 20 Eylül Salı günü olarak açıklandı. Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk çekimleri Özbekistan’da yapılmıştı.

Daha sonra çekimlere bir süre ara verildi ve oyuncular da bir süre dinlenme fırsatı buldu. İstanbul’daki çekimlerle birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları ayrıca atv’nin yeni sezon tanıtım çekimlerine de katıldı.

Siyahlar içindeki oyuncular dizinin sert konseptini de ortaya koyuyordu. Ebru Özkan, dizinin setinde herkesin çok tatlı olduğunu ve işlerini en iyi şekilde yaptığını anlattı. Oyuncu, “Çok büyük ve güzel bir kadromuz var. Çok değerli isimler var” dedi.

Pelin Akil ise hikayenin farkına dikkat çekti. Diziyi merakla bekleyen milyonlarca izleyici var ve hikayenin de ne kadar önemli olduğunun herkes farkında.

Kaynak: Haber Global TV