Oktar Kaynarca'nın yeni dizisindeki partneri kim olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinden sonra 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine başlayan Oktar Kaynarca'ya Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile hızlı bir yükseliş yaşayan Merve Dizdar'ın partner olacağı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Son Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin ani bir şekilde bitmesinin ardından Oktay Kaynarca'nın yeni projesinin 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizi olduğu ortaya çıkmıştı. atv'de yayınlanacak olan dizide kadın başrolü için Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz bir oyuncunun eşlik edeceği gündeme geldi.

14. yüzyılda yaşamış Hurûfi meşrep Azeri divan şairi Nesimi’nin efsane şiirinden ismini alan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizide final yapacak Masumlar Apartmanı’nın sevilen Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar’a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp tarafından kaleme alınan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizi için Birce Akalay’a da teklif götürüldüğü ancak Merve Dizdar isminin biraz daha ağır bastığı iddia edildi. Cast çalışmaları halen daha devam eden dizinin 2022 Eylül ayının sonlarına doğru atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacağı belirtildi. 

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber