Okan Kurt'tan eski eşi Demet Akalın'a: Benim her şeyimin doğum günü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bugün 48 yaşına bastı. Her yıl ünlü şarkıcı için görkemli partiler organize eden Okan Kurt, bu yıl koronavirüs engeline takılsa da, eski eşinin doğum gününü anlamlı bir mesajla ve sade bir organizasyonla kutladı.

Son Güncelleme:

Okan Kurt, eski eşi Demet Akalın'ın 48. doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı mesajla ve sade bir doğum günü partisi organize ederek kutladı. Kurt, şarkıcıyla çekilmiş fotoğrafı, "23 Nisan. Benim her şeyimin doğum günü. Bizim doğduğumuz gün. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun, seneye en iyisini yapacağız inşallah" notuyla paylaştı.


DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Demet Akalın için her yıl gösterişli doğum günü partileri düzenleyen Okan Kurt, bu yıl hayat arkadaşı için sade bir kutlama organize etti. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yeni yaşını evde kutlayan Akalın'ı dostları yalnız bırakmadı. 


Başta Özlem Yıldız olmak üzere komşularının katıldığı partide duygusal anlar yaşandı.

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜM"

Demet Akalın doğum gününden fotoğrafları, "En güzel, en sürprizli, en yasaklı hiç unutulmayacak doğum günüm. Sarılıp ağlamak istediğim tek doğum günü olarak kalacak sanırım. İyi ki varsınız iyi günde kötü günde" notuyla paylaştı.


Sonraki Haber