O sözler tepki çekmişti... Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar isyan etti

Özcan Deniz "İkinci kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna "53 yaşındayım… Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum" yanıtını vermişti. Sosyal medyada gündem olan bu sözler sonrasında Samar Dadgar, eşine yönelik yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Özcan Deniz geçen günlerde Maslak'taki bir mekanda 30 yaşına basan eşi Samar Dadgar'ın doğum gününü kutladı.

Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Deniz, "İkinci kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna "Harika bir eşim ve harika bir oğlum var. Onları koruma içgüdüsüyle hareket ediyorum şu an tamamen. Kaç sene onlara eşlik edebilirim bilmiyorum. 53 yaşındayım. Onların genç olduğu zamanda ben yaşlı olmak istemiyorum. Şu an bir çocuk daha dünyaya getirip onun 10'lu yaşlarında ben 70'lere dayanıyorum. Bir tanesini daha göze alamıyorum. Ama Samar genç bir kadın ve benim canım ciğerim. Daha biriktireceğimiz çok anı var" diyerek bir çocuk daha istemediğini dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Özcan Deniz'in bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. "O zaman sen de yaşına uygun birini bulsaydın", "Genç kadınla evlenirken yaş farkını gözden geçirmeliydin", "Yaşına uygun bir evlilik yapsaydın" şeklinde yorumlar yapıldı.

"HER KADIN ANNE OLMAK ZORUNDA DEĞİL"

30 yaşındaki Samar Dadgar eşine gelen tepkiler sonrasında Instagram hesabından açıklama yaptı. Dadgar şu ifadeleri kullandı:

"Her kadın anne olmak zorun değil. Her kadın anne olma duygusuyla yanıp tutuşmak zorunda değil. Her evlilik çocukla taçlandırılmak zorunda değil. Bir çocuk zaten var ve bizim canımız ciğerimiz. İki taraf da birbirini seviyorsa ve çocuk yapma hasreti yok ise benim tarafımdan bunu kadın haklarına bağlamak ya da sen nasıl istemezsin eninde sonunda isteyeceksin zorbalıkla dikte edemezsiniz."

"Bazen bazı şeyler çok mahremdir, özeldir. Hasta değilim ama ya hasta olsaydım ve çocuk sahibi olamasaydım. Yaptığınız yorumlar kadınları üzen yorumlar. Herkesin, herkesin hayatına saygı duyması dileği ile sizi seviyorum."

Sonraki Haber