Netflix'te La Casa de Papel 4. sezon başlama tarihi belli oldu

Netflix'in fenomen dizisi La Casa De Papel'in 4'üncü sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. Tarihi ağzından kaçıran ise dizinin ilginç karakterlerinden biri olan Parelmo'ydu. Dikkat muhtelif ölçüde spoiler içerir!

Son Güncelleme:

İspanyol yapımı La Casa de Papel'in 4. sezonuyla ilgili heyecanlandıran açıklama dizideki Palermo karakteri Rodrigo de la Serna'dan geldi. Dizinin senaristlerinden Alex Pina'nın müjdesini verdiği 4'üncü sezonun geliş tarihini Serna 2020 yılının ocak ayı olarak açıkladı.

Üçüncü sezonu 19 Temmuz 2019'da Netflix'te yayınlanan La Casa De Papel'de ilk sezondan itibaren yer alan bir çok kilit oyuncunun diziden çıktığı görüntüsüyle karşı karşıya kalmıştık. Hatta dizinin en kilit karakterlerinden Berlin bile diziden ayrılmıştı. 2. sezonda ayrılan karakterleri ve üçüncü sezonda eklenenleri de düşündüğümüzde dördüncü sezonda bizi nelerin beklediği en önemli soru işaretlerinden biri olmuştu. Fakat elbette en büyük soru işareti La Casa de Papel'in 4. sezonu var mı? Bu sorunun cevabını aslında Alex Pina, bizi çok bekletmeden bir basın açıklamasında verdi ve cast ekibinin daha söyleyecek sözleri olduğunu belirterek 4'üncü sezonun olacağı müjdesini verdi. Sonrasında ise dizinin karakterlerinin sosyal medya hesaplarından birbiri ardına 4'üncü sezon çekimleriyle ilgili paylaşımlar gelmeye başladı.


Fakat kuşkusuz La Casa de Papel 4'üncü sezon ne zaman sorusunun en net yanıtını veren isim Palermo karakteriyle dizide rol alan Rodrigo de la Serna oldu. Serna, dizinin dördüncü sezonunun Ocak 2020'de yayına gireceğini ağzından kaçırdı.

İtalyan bir blog sitesi ise dizinin dördüncü sezonunun yayınlanma tarihini tam olarak açıkladı: 18 Ocak 2020.

Şimdi gelelim ikinci soru işaretine. La Casa de Papel 4'üncü sezonunda kimler olacak? Neler yaşanacak? 

La Casa de Papel 1'inci sezonu oyuncuları:


El Professor (Alvaro Morte)


Berlin (Pedro Alonso), 


Tokyo (Ursula Corbero)


Nairobi (Alba Flores)


Rio (Miguel Herran)


Denver (Jaime Lorente)


Oslo (Joseph Whimms)


Helsinki (Darko Peric)


Raquel Murillo (Itziar Ituno)


Arturo Roman (Enrique Arce)


Moscu (Paco Tous) 


Alison Parker (Maria Pedraza)


Albay (Coronel) Priato (Juan Fernandez)


Ariadna (Clara Alvarado)


Angel (Fernando Soto)


Monica Gaztambide (Esther Acebo)

Dizinin ikinci sezonu da hemen hemen aynı kadroyla devam etti. Fakat üçüncü sezonda diziye katılan yeni şehir isimleri ve oyuncular vardı. İşte 3. sezonda diziye katılan isimler.


Palermo (Rodrigo de la Serna)


Marsilya (Luka Peros)


Bogota


Lizbon (Itziar Ituno)

Evet büyük sürpriz 3. sezonda geldi. Soygunun ilk anlarından itibaren Profesör'ü köşeye sıkıştırmak için mücadele eden ilk iki sezonun polisi Raquel bu defa Lizbon karakteriyle kadroda. Ve bir isim daha...


Stokholm (Esther Acebo)

Peki diziden Türk oyuncu yer alabilir mi? La Casa de Papel 4'üncü sezonda Ankara karakteri olacağı iddiaları doğru mu?

Dizi kültürü dergisi Episode’a konuşan dizinin yaratıcısı ve senaristi Alex Pina, aylarca konuşulan İstanbul karakteri hakkında açıklama yaptı. Pİna, İstanbul değil Ankara karakteri planladıklarını anlattı.

Pina, “Ankara isminde bir kadın karakter fikri oluşmaya başlamıştı. Ankara rolü için bazı oyuncularla görüştük ama yapım aşamasında vazgeçtiğimiz karakterlerden biri oldu. Bazı oyuncularla görüştük ama hiç Türk oyuncuyla görüşmedik” dedi.

Oyuncular, gerçek hayatlarında da hırsızlık yaptıklarını şöyle anlattı:

“Profesör” Alvaro Morte: Damarlarımda o adrenalini, heyecanı hissetmek için aptalca nesneler çaldım. 

“Berlin” Pedro Alonso: Şeker çaldım. 

“Lizbon” Itziar Ituno: Diş macunu çaldım. Sebebini söyleyemem. 

“Denver” Jaime Lorente: Ergenliğimde arkadaşlarımla çok hırsızlık yapardım. Genelde karnımızı doyurmak için. Özellikle büyük süpermarket zincirlerine girer karnımızı doyuracak kadar çalardık. Asla küçük esnaf, bakkal soymadık. 

“Stokholm” Esther Acebo: Bir lolipop çaldım. Sonra vicdan azabı çekip lolipopu geri götürdüm.

4'ÜNCÜ SEZONDA YENİ KARAKTERLER EKLENECEK

Dördüncü sezonda daha fazla çılgın karakter eklenecek mi?

Alex Pina: İtinayla...

Üçüncü sezon senaryosunu okuduğunuzda neler hissettiniz ve sizi en çok ne heyecanlandırdı?

Pedro Alonso (Berlin): Üçüncü sezonda yazarlar bir üst segmentten girmişler konuya. Daha rafine bir senaryo duruyordu karşımda diyebilirim. Çetenin daha önce bir hedefi vardı ve onu tamamladı ama artık sağlam bir motifleri var -her an her şey olabilir-. Ve mücadele aslında şimdi başlıyor.

Alvaro Morte (Profesör): Üçüncü sezonda anlatacağımız hikâye önceki bölümlerde anlattığımız hikâyeyi aşıyor ve daha büyük bir hikâye barındırıyor. Karakterler ve hikâye öyle bir gelişime uğradı ki oldukları yerde kalamazlardı. Devamı gelmeliydi.

Elinde bir altın külçe varsa ondan neler yapabileceğine bakmalısın. Onun nelere dönüşebileceğini merak edersin. Biz de bunu değerlendirmeliydik. Nelere dönüşebileceğini, daha ne kadar büyüyebileceğini görmek, gerçekten çok heyecan verici.

Itziar Ituno (Lizbon): Ben üçüncü sezonun senaryosunu okuduğumda çok mutlu oldum. Karakterimin değişime uğrayıp boyutlanması beni çok heyecanlandırdı.

Birinci ve ikinci sezon senaryo anlamında büyük ekoldü ama bu sezonun çok daha büyük olduğunu söyleyebilirim. Bu sezon, sosyal içerikli ve bulunduğumuz topluma dair ayna tutan daha fazla mesaj barındırıyor.

Sonraki Haber