Mustafa Sandal, fenomen Duygu Özaslan'la sokak ortasında el ele dans etti

Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde Dubai'de yakınlaştığı kendisinden 21 yaş küçük Duygu Özaslan'la sokak ortasında el ele dans etti.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya fenomenleriyle yurt dışına giden ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, bu sefer de ünlü fenomen Duygu Özaslan ile sokak ortasında düet yaptı.

SOKAK ORTASINDA ŞARKI SÖYLEDİLER 

Son günlerde yaptığı çapkınlıklarla adından söz ettiren Mustafa Sandal'ın çektiği videolarla kısa sürede ünlenen fenomen Duygu Özaslan ile olan videosu gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz haftalarda birlikte yurt dışına çıkan ikili, bu sefer de gece yarısı sokakta el ele düet yaptı.


Sandal'ın videonun başında kendisinden 21 yaş küçük olan Duygu Özaslan'ı yanağından öpmesi de dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Duygu Özaslan dün akşam geç saatlere kadar Mustafa Sandal ile stüdyoda zaman geçirdi. Özaslan bu anları da Instagram hesabından yayınladı.

ESKİ EŞLER BİR ARAYA GELDİ

Çocukları için dost kalan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic, dün U12 Türkiye Kayak Milli Takımı'nda mücadele eden büyük oğulları Yaman için Erzurum'a uçtu. Eski eşler, küçük oğulları Yavuz'la da uçakta mutluluk pozları verdi.


Sonraki Haber