Müslüm Gürses'in kızı olduğu iddiasına flaş yanıt

Arabesk müziğin unutulmaz sesi Müslüm Gürses'in bir kızı olduğu iddialarına ailenin avukatı Onur Şahin'den yanıt geldi.

Son Güncelleme:

Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in bir kızı olduğu iddialarının gündeme gelmesinin ardından ailenin avukatından açıklama geldi.

"İDDİALARIN HİÇBİR DAYANAĞI YOKTUR"

Hürriyet'te yer alan habere göre; Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur'un aile avukatı Onur Şahin, gündeme gelen iddiaların tümünün gerçeği yansıtmadığını söyledi ve şu açıklamayı paylaştı: 

"Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır.

 Değerli sanatçı Muhterem Nur'un vefatı üzerine de bu miras, Nur'un torunları olan iki yasal mirasçısına kalmıştır. Anılan iki mirasçı haricinde, herhangi bir mirasçı, yasal hak sahibi bulunmadığı gibi, bu yönde iddiası olan üçüncü kişi dahi yoktur."

Avukat Onur Şahin, Gürses ve Muhterem Nur'un reklam amacıyla kullanılmaya çalışıldığını, buna izin vermeyeceklerini ve bu gibi eylemlere karşı tüm yasal hakları kullanacaklarını da belirtti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber