Survivor Çağrı Atakan kararını açıkladı! Yarışmadan ayrılacak mı?

Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın üzerine yürüyüp hakaret eden Survivor Çağrı Atakan, Acun Ilıcalı'nın "Yarışmayı bırakırsam çok mutlu olurum" sözleri üzerine düşünmek için süre istemişti. Ünlüler takımında yarışan Çağrı Atakan, Survivor 2021'le ilgili kararını açıkladı.

Son Güncelleme:

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın 44. bölümünde seyirciyi şoke eden görüntüler ekrana geldi.

Survivor'da iletişim oyunu için parkura çıkan yarışmacılar bir anda gerginlik yaşadı. Yarışmadaki agresif tavırları ve kavgalarıyla dikkat çeken ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, yine sahneye çıktı. 

Sinirlerin gerildiği yarışmada Murat Ceylan'ın "Çağrı yeter" uyarısına kızan Çağrı bu defa ünlü sunucuya "Ne yeter sana ne?" diye bağırarak üzerine yürüdü. 

ACUN ILICALI RESTİ ÇEKTİ

Çağrı'nın bu hareketinden sonra düzenlenen acil durum konseyinde Acun Ilıcalı,  "Arkadaşıma yapılan hareketi kabul etmiyorum. 'Yarışmayı bırakıyorum' dersen mutlu olurum. Kararını şimdi ver" sözleriyle Çağrı'ya rest çekti. 

KARARINI VERDİ

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasından sonra konseyde büyük sessizlik oldu. Çağrı ise gözyaşlarını tutamadı. 'Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum' diyen Acun Ilıcalı kararı Çağrı'ya bıraktı.

Acil durum konseyinde konuşan Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan, Acun Ilıcalı’ya “Buradan gitmen beni mutlu eder dediğinizde, boğazım düğümlendi ve konuşamadım. Bana iki yol sundunuz. Ya gururlu bir insan olarak buradan gideceğim ya da gururumu bir kenara bırakıp burada kalacağım. Ben kararımı verdim” Dedi.

Survivor Çağrı'nın gidip gitmediği perşembe akşamı ekrana gelecek olan 45. Bölümde netleşecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber