Mucize Doktor'da Özge Özder şoku! Kıvılcım karakteri neden ayrıldı?

Reyting sıralamalarında öne çıkan dizilerden biri olan Mucize Doktor'un kalan bölümlerinde Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder'in olmayacağı öğrenildi. Ünlü oyuncu, diziden neden ayrıldığıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Otizmli bir doktorun hikayesini anlatan Mucize Doktor, yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Doktor Ali Vefa'nın bir hastanedeki öyküsünü ve onun çevresinde geçen olayları anlatan dizinin önemli karakterlerinden biri de hastanenin yönetim kadrosundaki Kıvılcım'dı. Özge Özder'in hayat verdiği Kıvılcım, hastanenin yönetiminde yaşanan çekişmelerin odak noktasıydı. Koronavirüs önlemleri nedeniyle çekimlerine ara verilmiş olan dizinin yeniden başlayacak olan bölümleri için heyecanlı bir hazırlık içerisinde olan Özge Özder, dizinin önemli oyuncularını konuk ettiği youtube kanalındaki yayınında da bu heyecanını izleyicilerle paylaşmıştı. Fakat yaşanan bir gelişme sadece Mucize Doktor fanlarını değil Özge Özder'in kendisini de şoke etti.

KIVILCIM (ÖZGE ÖZDER) MUCİZE DOKTOR'DAN AYRILDI MI?

Dizinin yapımcılarından Asena Bülbüloğlu, geçen haftalarda instagram canlı yayınına katılmış ve senarist Pınar Bulut'un 2. sezon için çerçeveyi çizen bir sunum yaptığını duyurmuştu. Bülbüloğlu, "Gelecek sezonun bütün yapısını kurduk. Bu sene bitiremediğimiz bir sezonumuz var. Ama güzel bir yerde kalmıştık. Bu sezon tüketemediğimiz 13 bölümlük hikayemiz var. Gelecek sezona kalacak. Sezon açılışında biraz afili bir giriş yapmak gerekiyor. Hikayeler biraz yer değiştirecek. Güzel, çok beğendik. Pınar (Bulut) anlattı. Şimdi, senaryolarını yazıyor" açıklamasında da bulunmuştu.  

Bu açıklamaların hemen sonrasında Özge Özder'in yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.

Hayranlarının sitem dolu soruları üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalan Özge Özder, kararın kendisi için de sürpriz olduğunu belirterek, gelişmenin dizinin yapımcılarının inisiyatifiyle gerçekleştiğini söyledi.


Sonraki Haber