Miray Daner annesinin koronavirüs test sonucunu açıkladı

Ünlü oyuncu Miray Daner, annesinin rahatsızlığı nedeniyle korku dolu günler geçirdiğini dile getirdi. Ev karantinasında olan Daner, annesinin koronavirüs testi yaptırdığını açıkladı.

Son Güncelleme:

Koronavirüs nedeniyle önlem amaçlı evde karantinada bulunan genç oyuncu Miray Daner, dün akşam YouTube'da gerçekleştirilen bir yayına konuk oldu. Daner, annesi Figen Dilgin'in rahatsızlığı nedeniyle korku dolu günler geçirdiğini dile getirdi. 


21 yaşındaki Daner, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bir ay önce annem çok rahatsızlandı ve koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırmak durumunda kaldık. Buraya sağlık görevlileri geldi, annemi aldılar, testler yapıldı ve hastaneye gittik. Test sonucu çok şükür negatif çıktı."

"EVDE OLMAYA ÇOK ALIŞTIM"

Geçtiğimiz günlerde karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlatan Miray Daner, şunları söylemişti:

"Koronavirüsün çıktığı ilk haftada olayın verdiği şaşkınlıkla hiçbir şey yapmıyordum. Şimdi evde olmaya çok alıştım. Evde artık saat saat günümü dolduruyorum. Yapacaklarımı planlıyorum. Bir çizelge oluşturdum. Ona göre günlerimi bu şekilde geçiriyorum. Her gün spor yapmaya çalışıyorum, kitap okuyorum, mutfakta yeni tarifler deniyorum, kendi kendime dans ediyorum."

Sonraki Haber