Milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün yeni aşkı Zehra Yılmaz'ın cesur pozları sosyal medyada gündem oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Zehra Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtı. Yılmaz'ın cesur pozları ise gündemi salladı.

Son Güncelleme:

Kariyerine İngiltere'de devam eden milli futbolcu Çağlar Söyüncü ve Cem Belevi’nin eski sevgilisi oyuncu Zehra Yılmaz hakkında çıkan aşk haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ozan Tufan ve Rajin Haspolat’ın düğünde yakınlıklarıyla dikkat çeken Çağlar Söyüncü ve oyuncu Zehra Yılmaz, düğünün ardından Instagram’da karşılıklı takipleşmeye başladı.  Sadece 115 kişiyi takip eden Söyüncü’nün Zehra Yılmaz’ı da takip etmeye başlaması dikkat çekti. 

Zehra Yılmaz'ın ünlü şarkıcı Cem Belevi ile evleneceği konuşuluyordu.

Öte yandan Zehra Yılmaz’ın Instagram’da paylaştığı cesur pozları sosyal medyada gündem oldu. İşte o fotoğraflar…

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Zehra Yılmaz, 1994 yılında doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır. Zehra Yılmaz Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitim almıştır.

Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra ise Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan; başrolü Berk Atan ve Almila Ada’nın paylaştığı Cennetin Gözyaşları dizisinin kadrosunda yer almış ve Melisa karakterini canlandırmıştır. Aralık 2019’da sona eren Kimse Bilmez dizisi ardından Gençliğim Eyvah dizisinde de rol almıştır. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber