Miley Cyrus ve Cody Simpson ayrıldı

ABD'li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus ve sevgilisi Cody Simpson, 10 aylık birlikteliklerini sonlandırma kararı aldı.

Son Güncelleme:

Miley Cyrus, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Cody Simpson’la ilişkisini noktaladı. Ünlü oyuncu Liam Hemsworth’la iki yıl evli kalan 27 yaşındaki Cyrus, boşandıktan sonra bir süre blog yazarı Kaitlynn Carter’la birlikte olmuştu.

Carter’dan sonra gönlünü 23 yaşındaki Simpson’a kaptıran Cyrus’un aşkı yaklaşık 1 yıl sürdü. The Sun’ın haberine göre Cyrus, 10 aylık birlikteliğin ardından ayrıldıklarını doğruladı.

Cyrus ve Simpson sosyal medyada paylaştıkları çaprıcı pozlarla sık sık gündeme geliyordu.

BAKİRELİK İTİRAFI

Call Her Daddy adlı programda Alexandra Cooper’ın sorularını yanıtlayan Cyrus, çarpıcı itiraflarda bulundu. İlk cinsel deneyimini iki kızla yaşadığını söyleyen Cyrus, birlikte olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu anlattı.

Bu gerçeği 10 yıl boyunca Hemsworth’ten sakladığını belirten Cyrus, "16 yaşına kadar bir erkekle sonuna kadar gitmemiştim. İlk kez birlikte olduğum adamla yıllar sonra evlendim, bu çok çılgınca. Ona ilk olduğunu söylemedim çünkü bir ezik gibi görünmek istemedim" dedi.

2018 yılında evlenen Cyrus ve Hemsworth bu yılın başlarında boşanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber