Metrobüste ünlü var! 'Bir uçtan diğer uca İstanbul'

'Dilek Taşı' dizisinin Mustafa'sı Salih Bademci, şehir içi ulaşımı için toplu taşımayı tercih etti. Oyuncu arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüse binen Bademci, fotoğrafı sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Son Güncelleme:

Ünlüler, zaman zaman toplu taşıma araçlarıyla seyahat ediyor. Kimi otobüs, kimi metro, kimi metrobüs kullanıyor. O isimlere Salih Bademci da dahil oldu. Dilek Taşı'nın Mustafa'sı, metrobüsteki fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Ünlü oyuncu, arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüste çekilen fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"BİR UÇTAN BİR UCA İSTANBUL"

Nurhan Özenen, sosyal medyada gündem olan poza, "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düştü. Salih Bademci ise aynı kareyi "Metrobüsün en keyifli hali" mesajıyla yayınladı.

'DİLEK TAŞI'NI BÖYLE ANLATTI

Oyuncu Salih Bademci, Kanal D'nin sevilen dizi 'Dilek Taşı' ile ilgili konuştu. 

1980’li yıllarda geçen 'Dilek Taşı’nın kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Salih Bademci, "Set çok güzel geçiyor, çok heyecanlı ve çok dinamik bir iş. Ben çok heyecanlıyım çünkü yine bir dönem işi ve benim için dönem işi çok heyecanlı oluyor. Çok zevk aldığım bir şey, o yüzden çok mutluyum. Ayrıca ekip muazzam… senaristimizden, yönetmenlerimize ve oyuncu arkadaşlarımıza kadar, çok keyifli çalışıyoruz. Zor geçiyor tabii ki izlerken de izleyici muhtemelen fark edecektir 'Nasıl çekti bunlar?' diyecektir. İzleyicilerin gerçekten kalbi dayanırsa çok keyifle izleyecekleri bir dizi olacak. Sanırım insanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi, ağızlarında şahane bir tat kalacak ve çok zevk alacaklarını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber