Metin Arolat’ın ablası Fatoş Alkan'dan kahreden sözler!

Kozyatağı’nda sahnede fenalaşarak yaşamını yitiren Metin Arolat’ın ablası Fatoş Alkan, “Sözün bittiği yer, söylenecek hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Sahnede  fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaydeden ünlü şarkıcı ve yönetmen Mehmet Metin Arolat’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ablasına teslim edildi.

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı ve yönetmen Mehmet Metin Arolat, sahnede şarkı söylediği sırada fenalaşarak yere yığılmış, kalp masajının ardından olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 52 yaşındaki şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Hayatını kaybeden ünlü şarkıcının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi. İşlemleri tamamlanan Arolat’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Kardeşinin cenazesini teslim alan acılı abla Fatoş Alkan gözyaşlarını tutamadı. Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğulan Alkan, “Sözün bittiği yer, söylenecek hiçbir şey yok” dedi.

MEMLEKETİ İZMİR’DE DEFNEDİLECEK

Şarkıcı Metin Arolat’ın cenazesinin, yarın Teşvikiye Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası memleketi İzmir’e gönderileceği, İzmir'de de pazartesi günü Hacımustafa Beşikçioğlu Camii'nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılınacağı ve ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Sonraki Haber