Merve Boluğur'a nazar değdi! Evlilik için geri sayım yaparken sevgilisiyle sokak ortasında tartıştı: “Kes sesini!”

Merve Boluğur, ekim ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Mert Aydın ile sokak ortasında tartıştı. Ünlü oyuncu, tartışmanın dozunun arttığı anlarda sinirlerine hakim olamadı ve kullandığı sert ifade duyanları şaşkına çevirdi.

Son Güncelleme:

Oyunculuğa ara vererek şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, bir süredir DJ Mert Aydın ile aşk yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden gelen evlilik teklifini kabul eden Boluğur, düğün hazırlıklarına başladı. Yoğun bir hazırlık sürecine başlayan çift, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

BOLUĞUR'A GELEN MESAJ KRİZ ÇIKARDI!

Araçlarını bekledikleri sırada hararetli bir tartışma yaşayan ikilinin arasının oyuncunun telefonuna gelen bir mesaj yüzünden açıldığı anlaşıldı.

"O BENİM ARKADAŞIM"

Araba beklerken "O benim arkadaşım" şeklinde konuştuğu gözlenen Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın tartıştığı görüntüler kameralara yansıdı. Tartışmanın dozunun arttığı anlarda sinirlerine hakim olamayan oyuncunun, evlilik planları yaptığı Aydın'a "Yeter artık kes sesini!" diyerek bağırdığı duyuldu.

"DÜĞÜN TELAŞI BİZİ YORDU"

Tartışma sonrası kendilerini görüntülenen basın mensuplarına "Bunu yayınlamasanız olmaz mı? Düğün telaşı bizi biraz yordu. O yüzden buradayız" diyen Mert Aydın, "Düğün nasıl olacak?" sorularını geçiştirmek istedi. Daha sonra aynı arabaya binerek AVM'den ayrılan ikili, başka bir açıklama yapmaktan kaçındı. Kaynak: Snob Magazin

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber