Merakla beklenen Kral Kaybederse dizisiyle ilgili flaş karar!

Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan Kral Kaybederse kitabının aynı adla ekranlara gelmesi uzun süredir gündeme geliyordu. Merakla beklenen diziyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı... İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Kitapları birbiri ardına diziye çevrilen ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, uzun zamandır diziye dönüşmesi beklenen Kral Kaybederse gündemde. 

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse eseri ilk olarak O3 Medya Erkan Petekkaya için 2017 yılında yazdırmış ancak senaryo istenen şekilde çıkmayınca proje rafa kaldırılmıştı.

Dizi Gülseren Budayıcıoğlu, Onur Güvenatam'la OGM Pictures'a ortak olduktan sonra yeniden raftan indirildi. Rol Kenan İmirzalıoğlu'na sunuldu. Ünlü oyuncu o dönem ekrana dizi yapmak istemedi. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures'la anlaştı. Tatlıtuğ'a sunulan projeler arasında Kral Kaybederse de vardı. Dizi Masumlar Apartmanı'nın senaristleri tarafından yazılmaya başlandı. Yönetmen Çağrı Lostuvalı da dizi için beklemeye başladı. Ancak çıkan senaryo Kıvanç Tatlıtuğ’un içine sinmedi. Tatlıtuğ diziden ayrıldı.

Gözler bu sırada OGM Pictures’la anlaşma yapan Uraz Kaygılaroğlu'na çevrildi. Çöp Adam dizisinde oynamayı kabul etmeyen "Biraz daha dinlenmek istiyorum" diyen oyuncuya Kıvanç Tatlıtuğ ayrıldıktan sonra “Kral Kaybederse”nin teklif edeceği düşünüldü.

Ancak dizinin senaryosu üzerinde çalışmalar devam ettiği için oyuncuya teklif gitmedi. 

Merakla beklenen diziyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı. 

Kaynak: Haber Global TV