Masumlar Apartmanı'nda beklenmeyen gelişme! İnci ile Han boşanıyor mu?

TRT 1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı'nın 19. bölümünde, Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin yer almaması dikkat çekti. Finalde ise İnci'nin açtığı boşanma davasının dilekçesi Han'ın eline ulaştı. Peki, Han ve İnci boşanıyor mu?

Son Güncelleme:

Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun içi' romanı kitabının 'Çöp Apartmanı' bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşam 18. bölümüyle ekrana geldi. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde olduğu Masumlar Apartmanı, izleyicileri ekran başına kilitledi.

MASUMLAR APARTMANI 18. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Han, İnci’nin ortadan kaybolmasıyla perişan oldu. İnci’yi bulmak için çalmadığı kapı kalmadı ancak çabaları sonuçsuz kaldı. Han’ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekti.

Geçen bölümde, Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenen Safiye, bu yıkımın etkisinden çıkamadı. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep oldu.

Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru, eski eşine yaşama ümidi vermek için hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu denedi.

Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvadı.

Son sahnede ise İnci'nin boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Boşanma dilekçesini gören Han büyük bir şok daha yaşadı.

MASUMLAR APARTMANI'NDA İNCİ NEDEN YOK? FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın hiç sahnesinin olmaması dikkat çekti. İnci'nin gidişi ise "Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Ancak ünlü oyuncu Instagram hesabından yeni bölüm setinde çekilen videolarını paylaştı. Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci yeni bölümlerde yeniden ortaya çıkacak.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber