MasterChef Türkiye 2020'de ödül oyunu heyecanı! 25 bin TL'yi kazanan isim belli oldu

TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020'de dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı takım oyuncuları, 25 bin TL'lik ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?

Son Güncelleme:

MasterChef Türkiye 2020, dün akşam 97. bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyununun oynandığı gecede 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği yemekler yapıldı. Yemekleri tadan jüri üyeleri en iyi menüyü yapan takımı belirledi. Takım oyunu sonrası üçlü turda bireysel ödül oyunu oynayan yarışmacılardan biri 25 bin TL'nin sahibi oldu. İşte, MasterChef’te 25 bin TL'yi kazanan isim…

MasterChef Türkiye 2020’de, Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği yemeklerden etli bamya, haşlanmış kuşkonmaz, ıspanaklı el açması börek ve irmik helvasının yapıldı. Jüriler tarafından yarışmacılara 1 saat süre verildi. Jüriler yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktı ve ilk turdaki kazanan takımı belirledi.

MasterChef'te ilk turda Kırmızı takım ödül oyununa veda etti, Mavi takım yarışmacıları bir üst tura çıkmayı başardı. 

Mavi takımda bireysel ödül oyununda yarışmacılar, kör tadım ve normal tadım yaparak karşı karşıya geldi.

İlk etabında taze baharatları sıvı şeklinde tadan yarışmacılardan en az doğru tahminde bulunan isim Serhat oldu.

Ayyüce ile Ebru yedişer tanesini doğru bilerek ödül oyununda son tura yükseldi. Bu etapta yarışmacılar kör takım yaparak çeşitli peynirlerin tadına baktı. Bu etapta en az bilen yarışmacı Ebru oldu ve ödüle veda etti.
 
ESRA VE AYYÜCE FİNALE KALDI

Ayyüce, Esra ve Özgül sonraki etaba geçti. Bu etapta Özgül'ün elenmesiyle Ayyüce ve Esra finale kaldı. İkili, finalde Somer Şef'in yaptığı çorbayı tadarak içinde hangi malzemeler olduğunu bilmeye çalıştı.

Son etapta ise Esra son soruda verdiği maydanoz yanıtı ile 25 bin TL değerindeki para ödülünü kazandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber