Maske Kimsin Sen bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?

Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un oturduğu Maske Kimsin Sen, Fox TV'nin dikkat çeken yapımları arasında yer aldı. Peki, yeni bölümleri merakla beklenilen Maske Kimsin Sen bu akşam var mı?

Son Güncelleme:

Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çeşitli kostümlerle sahne aldığı Maske Kimsin Sen gündemdeki yerini koruyor. Eğlence ve müziği bir araya getiren Maske Kimsin Sen'in yayın günleri de merak ediliyor. Peki, Maske Kimsin Sen ne zaman yayınlanıyor? İşte yanıtı...

MASKE KİMSİN SEN NE ZAMAN YAYINLANIYOR? BU AKŞAM VAR MI?

Maske Kimsin Sen programı cumartesi ve pazar günleri ekrana geliyor.

Maske Kimsin Sen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de Fox TV’de!

MASKE KİMSİN SEN KUZGUN KİMDİR?

Maske Kimsin Sen'de Kuzgun maskesinin ardındaki isim henüz belli değil. Ancak bu ismin Kubilay Aka veya Aras Bulut İynemli olabileceği düşünülüyor.

AYNA KİM ÇIKTI?

Sosyal medyada, Ayna maskesinin ardındaki ismin Biran Damla Yılmaz olduğu konuşulmuştu. Tahminler doğru çıktı ve geçtiğimiz hafta yayınlanan programda Ayna maskesinin ardından Yılmaz çıktı.

ÖRDEK, ASLAN, UNİCORN VE DİNAZOR KİM?

Ördek, Aslan, Unicorn ve Dinazor henüz belli olmadı. Ördek maskesinin ardındaki ismin Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Merve Dizdar, Aslı Bekiroğlu veya Ece Seçkin olabileceği söyleniyor.

Aslan maskesinin ardındaki ismin ise Özge Borak, Defne Samyeli, İrem Derici veya Danla Bilic olabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber