Magazin dünyasında 2023 yılına damgasını vuran olaylar

KADİR DOĞULU İLE NESLİHAN ATAGÜL ARASINDAKİ İHANET İDDİASI 

2016'da Neslihan Atagül ile nikâh masasına oturan Kadir Doğulu'nun nisan ayında Alaçatı'daki bir kadınla yakınlaşması magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Bu iddianın ortaya atıldığı günlerde Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile birlikte Azerbaycan'da gerçekleşen Formula 1 yarışını izlemek için Bakü'ye gitmişti. Çift, orada el ele poz vererek haklarındaki ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt vermişti.

El ele poz veren çift, daha sonra Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı.

Bir katılımcının ihanet iddialarını sorması üzerine Neslihan Atagül, "Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?” diye yanıt verince araya eşi Kadir Doğulu girdi.

Kadir Doğulu, "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi... Hepinizin hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" demişti.

Kaynak: Haber Global TV