Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid aşk mı yaşıyor?

4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio yine özel hayatı ile gündeme geldi. Leonardo DiCaprio ile Filistin asıllı Amerikalı model Gigi Hadid'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Son Güncelleme:

Leonardo DiCaprio 2017 yılının sonuna doğru aşk yaşamaya başladığı Camila Morrone ile geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldı. Camila Morrone ile 4 yıllık ilişkisini bitiren Leonardo DiCaprio'nun Ukraynalı model Maria Beregova ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.

Konuyla iligli sessizlik devam ederken dünyaca ünlü oyuncu hakkında yeni bir dedikodu daha gündeme geldi. DiCaprio'nun model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu öne sürüldü.

"Us Weekly"nin haberine göre; Dicaprio, Hadid'e 'gözünü dikti' ancak ünlü isim, aktöre aynı ilgiyi göstermedi. "InTouch" ise Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid'in yazın birkaç kez görüştüğünü fakat aralarında ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirdi.

Dergiye konuşan kaynaklardan biri, "Gigi ve Leonardo, birkaç yıl önce tanıştılar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar. Gigi, tam onun tipi; muhteşem..." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber