Kuruluş Osman'da yaprak dökümü sürüyor! Bir oyuncu daha ayrıldı

Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinden Şahin Ergüney ve Yıldıray Şahinler'in ardından bir oyuncu daha ayrıldı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Atv ekranlarında 3 sezondur seyirciyle buluşan Kuruluş Osman dizisinde yaprak dökümü sürüyor. 

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Türer, Serhat Kılıç, Erkan Avcı, Şeyma Korkmaz ve Rüzgar Aksoy'un paylaştığı Kuruluş Osman'ın 86. bölümünde dizi hayranlarını üzen bir veda yaşandı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selçuklu Sultanı Mesud, hiç beklenmeyen bir anda Kayı Obasına gelmiştir. Sultan Mesud kendisine suikast girişiminde bulunduğunu düşündüğü Osman Bey hakkında ne karar verecektir? Osman Bey'in infazını ertelediği Geyhatu'nun kaderi ne olacak?

Artık uç topraklarında kartlar yeniden dağıtılmaktadır… Uzun yıllardır uyumakta olan karanlık hücreler uyanmaya başlamaktadır. Bu karanlıktan gelen gücün tek amacı, Osman Bey'in kurduğu birliği bozmak olacaktır. Bu karanlık güç kimdir? Emeline ulaşabilecek midir? Söğüt'te ki patlama karanlık hücrelerin işi midir? Söğüt'te ki patlama sonun başlangıcı mı olacaktır? Kayı Obasının yeni sakinlerinden Barkın bu kirli oyunların neresinde olacaktır? Yıllarca Mari'nin hizmetinde bulunan Cornelia kimler için çalışmaktadır?

Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV