Kuruluş Osman 82. Bölüm Tek Parça Full İzle! ATV Kuruluş Osman yeni bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm izle

Kuruluş Osman dizisinin 82. bölümü ATV'de yayınlandı. 16 Şubat 2022 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman son  bölüm İzle.

Son Güncelleme:

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 82. bölümü 16 Şubat 2022 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 81. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Osman Bey, Vezir Alemşah'la hesaplaşırken Geyhatu kapıya dayanmıştır! Söğüt'ü kana bulayacak bu kapışma öncesinde Kayı Obası ve Şeyh Edebalı'nın dergahı Moğollar tarafından kuşatılır. Osman Bey bu kuşatmayı yarabilmek için ne yapacaktır?

Osman Bey'in şimdi de Geyhatu'yla karşı karşıya geldiğini öğrenen Gündüz Bey, geri dönülmez bir yola girer. Geyhatu, Osman Bey'i ortadan kaldırmak için bütün imkanlarını seferber etmişken, Bitinya'daki yegâne hakim güç olmak için tekfurları ortadan kaldırmayı planlar.

Osman Bey, Söğüt'ü Geyhatu ve Moğollardan nasıl koruyacak? Gündüz Bey, Geyhatu'nun hamlesi karşısında nasıl bir tavır takınacak? Osman Bey, Tekfur Nikola'nın cezasını verecek mi? Kayı Obası, üzerindeki kuşatmadan kurtulabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 82. BÖLÜMDE NE OLDU?

Tekfur Nikola'nın canını bağışlayıp kendisi ile birlikte hareket etmeye ikna eden Osman Bey, Geyhatu ve Vezir Alemşah'ın ittifakına karşı harekete geçer. Diğer yanda Geyhatu, köşeye sıkıştırdığı Gündüz Bey'den Alpleri ile birlikte ordusuna katılmasını ister.

Argun Han ve yirmi bin nökerinin Türkmen obalarını yakıp yıkmak için yola çıktığını öğrenen Osman Bey, Moğollarla birlikte hareket eden ağabeyi Gündüz Bey'le hesaplaşmaya karar verir ve Şeyh Edebalı'nın tavsiyesini alır.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 81. BÖLÜM FULL İZLE

16 Şubat 2022 Çarşamba günü ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 82. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

Sonraki Haber