Koray Avcı acı günleri atlatmaya çalışıyor: 'İyi olmak için çabalıyorum'

Şarkıcı Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Üç gün önce baba acısıyla sarsılan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından bu zor gününde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Son Güncelleme:

Şarkıcı Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı, dün Ankara'da kalp ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

55 yaşında hayatını kaybeden Veysel Medet Avcı için üç gün önce Pir Sultan Abdal Cemevi'nde tören düzenlendi. Törene, Avcı'nın yakınları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

Tören sırasında babasının tabutunun başından ayrılmayan Koray Avcı, sevenlerinin ve yakınlarının taziyelerini kabul etti. Veysel Medet Avcı'nın cenazesi, düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Üç gün önce babası Veysel Medet Avcı'yı kaybeden Koray Avcı, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Avcı, cenaze sürecinde kendisini yalnız bırakmayanlara sosyal medya hesabından teşekkür etti. 

"BABAM ARTIK DİNLENİYOR"

Avcı şunları söyledi:

"Herkese merhaba, öncelikle mesaj atan sosyal medyadan ulaşmaya çalışan, arayan ve üç gündür yanımdan ayrılmayan dostlarıma ve sevenlerime annem, kardeşim ve kendim adına sonsuz teşekkür ederim."

"Babam artık dinleniyor. Onu en güzel şekilde uğurladık. Merak etmeyin, ben de iyiyim. En azından iyi olmak için çabalıyorum. Sizi seviyorum. Çok kıymetlisiniz, var olun. Sevgi ve saygılarımla..."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber