Sofia Vergara gençlik fotoğraflarını paylaştı

Beş kardeşi olan ve Barranquilla'da işçi sınıfı bir aileden gelen Vergara, bugün şehvetli duruşuyla tanınıyor olsa da çocukluk yıllarında bunun tam tersiydi. 2011 yılında yaptığı bir röportajda oyuncu, çocukken takma adının "kürdan" olduğunu söyledi.

Vergara, "Benim kültürümde zayıf bir kızın pek değeri yoktur" dedi. "Bu yüzden çok korktum, asla annemin sahip olduğu tüm o muhteşem kıyafetleri doldurmayacağım konusunda endişeliydim. Bu yüzden etek bile giymezdim çünkü çok zayıf olduğum için yakışmadığını düşünürdüm."

Birçok oyuncu seçmelere yıllarını ayırıp keşfedilmeyi beklerken, Vergara'nın sektöre girişi biraz daha alışılmışın dışındaydı. O sıralar Katolik bir lisede son sınıfta olan ünlü yıldız, kumsalda güneşlenirken fotoğrafını çekmek isteyen bir fotoğrafçı tarafından keşfedildi.

Sonrasında ünlü bir markadan reklam teklifi alan genç yıldız, ilk başta okuldan atılacağı için teklifi kabul etmese de sonrasında annesinin ısrarıyla kabul etti ve reklamdaki mayolu pozları çok konuşuldu. Reklam filmi çekildiğinde Vergara sadece 17 yaşındaydı ve liseden mezun olana kadar yayınlanmayan bu pozlar sayesinde hayatı değişmişti.

Kaynak: Haber Global TV