Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e romantik kutlama: İyi ki sen varsın!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'in doğum gününü romantik sözlerle kutladı. Tatlıtuğ'un mesajı sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme:

2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Dizer ile çekilmiş aşk dolu pozunu takipçileriyle paylaşan oyuncu, 'İyi ki doğdun benim canım! İyi ki sen varsın. Seni seviyorum' notunu ekledi. 

"YAŞIYORSAK HALA UMUT VAR DEMEKTİR"

Farklı duygularda olduğunu belirten Başak Dizer de paylaştığı fotoğrafa, "Hayatımın en farklı, en garip ama gerçekten düşündükçe içinde derin mesajlar bulduğum özel bir doğum günü ve dönem oluyor. İlk kez tüm sevdiklerim, arkadaşlarım, ailem yanımda değil. Ah ilk kez canım babam hayatımda değil... Bu yaşadıklarım asla beni mutsuz etmiyor biraz burukluk belki ama kocaman bir umut bir de coşku var yanında. Yaşama coşkusu. 'Yaşıyorsak hala umut var demektir.' Umudunuz, huzurunuz ve gülüşünüz hiçbir şeye yenilmesin. İyi ya da kötü, her nasıl adlandırıyorsanız başınıza gelenleri her şey insanlar için, yaşamak güzel. Sağlıkla..." notunu düştü.


Sonraki Haber