Kırgın Çiçekler dizisinin oyuncuları yıllar sonra buluştu

Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncular, son dönemin popüler isimlerinden Sümeyye Aydoğan ile buluştular. Sümeyye Aydoğan ile Kırgın Çiçekler oyuncuları birlikte poz verdi.

Son Güncelleme:

2018 yılında hayranlarına veda eden Kırgın Çiçekler dizisi, zel bir okula burslu olarak okumaya gelen 4 genç kızın hikayesi anlatılıyordu. Kırgın Çiçekler oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldiler.

2. Sayfa Instagram hesabında yer alan habere göre; Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan 4 isim, son dönemin yükselen isimlerinden Sümeyye Aydoğan ile buluştular. Sümeyye Aydoğan da geçtiğimiz yaz sezonunda Duy Beni adlı bir lise dizisinde rol almış ve şöhreti elde etmişti.

İşte Sümeyye Aydoğan ile Kırgın Çiçekler oyuncularının o fotoğrafları...

SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR?

Aydoğan, Arnavut kökenlidir ve 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle ilk sinema deneyimini elde etti. 2021 yılında Kahraman Babam dizisinde ilk dizi deneyimini yaşadı. Sonrasında Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterini ve aynı yıl Geçen Yaz filminde Oya karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise ilk başrolü olan Duy Beni dizisinde Melisa Gerçek karakterini oynadı. Duy Beni dizisinin ardından 2023 yılında FOX'ta yayımlanan Taçsız Prenses dizisinde Yağmur Elem karakterini canlandırdı. 2023 yılında 13 bölüm olarak yayımlanan Akif dizisinde rol aldı. Oyuncu son olarak Magarsus dizisinde Damla karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber