Kerem Bürsin'den Hande Erçel paylaşımı: Güzel bir kadınla, güzel bir manzara...

Aşk iddialarını sürekli reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in birlikte Maldivler'e gittiği ortaya çıkmıştı. Kerem Bürsin, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara" notuyla yayınladığı son fotoğrafla, Hande Erçel'e adeta aşkını itiraf etti.

Son Güncelleme:

Sürekli aşk iddialarıyla gündeme gelen Hande Erçel ile Kerem Bürsin, oynadıkları dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Maldivler tatiline gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin baş başa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Sıcak havanın tadını çıkaran ve tatillerinden sık sık görüntüler paylaşan çiftten Bürsin, Hande Erçel'in fotoğrafını sosyal medya hesabından hesabından yayınladı.

Ünlü oyuncu paylaşımında, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." ifadelerini kullandı. Bürsin'in paylaşımı sosyal medyada aşk itirafı olarak yorumlandı.

BEDAVA TATİL Mİ?

Öte yandan Instagram'da 20 milyondan fazla takipçisi olan Erçel ile Bürsin'in sponsorlu tatile çıktıkları ve kaldıkları otele para ödemedikleri öne sürülmüştü.

HANDE ERÇEL'İN ABLASI DA GİTTİ

Ünlü oyuncunun ablası Gamze Erçel de geçtiğimiz günlerde eşi Caner Yıldırım ve kızı Aylin Mavi ile birlikte soluğu Maldivler'de almıştı.

"ARTIK İTİRAF EDİN" 

Bürsin'in 1.5 milyondan fazla beğeni alan tatil pozunun altında birbirlerine samimi mesajlar yazan ikiliye, takipçilerinden "Artık itiraf edin" şeklinde yorumlar gelmişti.

HANDE-KEREM MESAJLARI

Erçel: Amanım

Bürsin: Sensin amanım! Bu arada ne güzel fotoğraf çekiyorsun sen.

Erçel: O zaman diğerlerini de görelim.

Bürsin: Her an her şey olabilir güzelim.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber