Kenan İmirzalıoğlu son anda vazgeçti, yerine bakın kim geldi

Bir süredir film ve dizi projeleriyle seyirci karşısına çıkmayan Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisinde yer alacağı söyleniyordu. İddialara göre, ünlü oyuncu son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol geldi.

Son Güncelleme:

Uzun zamandır ekranda dizilerde yer almayan Kenan İmirzalıoğlu'nun usta yönetmen Yavuz Turgul'un 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisi için anlaşma yaptığı iddialar vardı.

Senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizinin başrol oyuncusu seçiminde önemli bir değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz aylarda, Netflix'te yayınlanacak dizisinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun rol alacağı söyleniyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındaki sunuculuğuyla ekranlara gelen oyuncu iddialara göre son anda dizide yer almaktan vazgeçti. Bunun üzerine 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol olarak değişti.

İbrahim Çelikkol en son Netflix dizisi 'Kuş Uçuşu'ndaki Kenan Sezgin ve 'Mevlana Mest-i Aşk' dizisindeki İskender karakteriyle ekranlara gelmişti.

Sonraki Haber