Kazım Koyuncu ölümünün 15. yılında anılıyor

Karadenizli müzisyen Kazım Koyuncu, vefatının 15. yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

Son Güncelleme:

Şair Ceketli Çocuk olarak hafızalara kazınan müzisyen, söz yazarı, oyuncu ve aktivist Kazım Koyuncu, yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek 34 yaşında hayatını kaybetti. Erken yaşta hayata veda eden Koyuncu, geride zamansız Karadeniz ezgileri bıraktı. Unutulmaz sanatçı, ölümünün 15. yılında sevenleri tarafından anılıyor. 

Orijinal müzik tarzıyla milyonların gönlünde taht kuran Koyuncu'nun ölüm yıl dönümü sosyal medyada da gündem oldu. 

EKREM İMAMOĞLU’NDAN KAZIM KOYUNCU PAYLAŞIMI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ölümünün 15. yıl dönümünde sanatçı Kazım Koyuncu anısına sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Koyverdun gittun bizi... Karadeniz’in asi çocuğu seni hep özlem ve saygıyla anıyoruz.”

İZMİT’TE ŞARKILARIYLA ANILACAK

Koronavirüs sebebiyle toplu müzikli etkinliklere ara veren İzmit Belediyesi, 'İzmit Unutmaz' etkinlikleri kapsamında Kazım Koyuncu’yu vefatının 15. yıl dönümünde kendi şarkılarından oluşan özel bir programla anıyor. Eyüp Bağdat ve Ulaş İskenderoğlu’nun seslendirdiği Kazım Koyuncu şarkıları, İzmit Belediyesi sosyal medya hesapları ve Gülümse TV’den İzmitliler ile buluşacak.

Başarılı sanatçıların, Şair Ceketli Çocuğun unutulmaz parçalarını seslendirdiği müzik dinletisi, tarihi Saatçi Ali Efendi Konağı’nın nostaljik atmosferiyle, Kazım Koyuncu severlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Sonraki Haber