Kate Middleton'ın son görüntüsü ortalığı karıştırdı! Kimse o olduğuna inanmıyor

Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolduğu için hakkında pek çok spekülasyon yapılan Prenses Kate Middleton'ın günler sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırdı. Prens William ile alışveriş sonrası görüntülenen ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı iddia edildi.

Son Güncelleme:

Geçirdiği ameliyat sonrası uzun süre ortada görünmediği için hakkında pek çok spekülasyon yapılan Prenses Kate Middleton'ın önceki gün ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

GÖRGÜ TANIĞI: "MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU"

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaptı. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı, "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı.

BU KEZ DE 'DUBLÖR' İDDİASI GÜNDEM OLDU

Ameliyat olduktan sonra ortadan kaybolan Kate Middleton'ı görenler ise tanıyamadı. Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından binlerce kişinin videodaki kadının spekülasyonları bitirmek için Kate Middleton yerine getirilen bir dublör olduğunu ileri sürdü.

KRALİYET AİLESİ’NİN SERVETİ 28 MİLYAR DOLAR

İngiltere'de 'şirket' adıyla anılan Kraliyet Ailesi, dünyanın en zengin ailelerinden biri. Kraliyet ailesi The Crown Estate, Cornwall Dükalığı ve Lancaster Dükalığı gibi araziler ve bu arazilerdeki mülkleri de içerin 28 milyar dolarlık bir serveti yönetiyor.

Sonraki Haber