Kate Middleton'ın gizemi hala kafa karıştırıyor! "O görüntülerdeki ben değilim"

Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolduğu için hakkında pek çok spekülasyon yapılan Prenses Kate Middleton'ın günler sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırmıştı. Görüntülenen kişinin Prenses Kate olmadığı iddiasının ardından Middleton'ın benzerinden yanıt geldi.

Son Güncelleme:

Geçirdiği ameliyat sonrası uzun süre ortada görünmediği için hakkında pek çok spekülasyon yapılan Prenses Kate Middleton'ın önceki gün ilk görüntüsü ortaya çıkmıştı.

Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülenmişti. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

'SAHTE PRENSES' İDDİASI

Uzaktan çekilen görüntüyü netleştirerek, William'ın yanındakinin başka bir kadın olduğu yorumunu yapanların sayısı bir hayli fazlaydı. Çift arasındaki boy farkına ve kadının elmacık kemiklerinin fazla çıkık olmasına işaret ederek 'sahte prenses' diyenler de vardı.

Prens William'ın yanındakinin Galler Prensesi Kate olmadığı, ona çok benzeyen Heidi Agan olduğu da iddia edildi. Sosyal medya hesabı konuyla ilgili yorumların hedefinde olunca Heidi Agan sessizliğini bozdu.

katemiddletonlookalike/Instagram

Videonun çekildiği sırada nerede olduğuna dair tanık bile gösteren Heidi Agan, toplumu spekülasyon yaratmayı bırakmaya çağırarak bunların kendi sosyal medya kanalını "çılgına" çevirdiğini söyledi.

"O KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Kendisini "Kate Middleton'ın en gerçekçi kopyası" diye tanımlayan Agan, The Mirror'a şöyle dedi:

"Bu görüntü ve karelerdeki kişilerin Kate ve William olup olmadığına dair kuşkusuz bazı spekülasyonlar dönüyor.

Hatta insanlar ben olduğumu düşündükleri için sosyal medyam çılgına döndü ama öyle olmadığını biliyorum. O sırada işteydim, bu yüzden o kişinin ben olmadığını biliyorum."

Sonraki Haber